Poistoilmalämpöpumppu mökille – katso referenssi

harmaa puinen kesämökki, joka käyttää Nilan poistoilmalämpöpumppua

Nilan EC on paras ratkaisu pienen talon tai mökin ilmanvaihtolaitteeksi sekä käyttöveden lämmittämiseen energiatehokkaasti. Lisäksi EC:n viilennystoiminto auttaa pitämään mökin sisälämpötilat miellyttävänä myös kesän kuumimpina helteinä.

Kun valitset EC:n mökille saat siis ilmanvaihdon, lämpöpumpulla tapahtuvan lämmöntalteenoton, käyttöveden lämmityksen sekä tuloilman viilennyksen – sekä aurinkokierukan, joka voidaan liittää lisälämmönlähteisiin tuottamaan edullisempaa lämmintä käyttövettä.

Laitteen asentaminen on yksinkertaista. Saat helposti toimintavarman ja erittäin hiljaisen poistoilmalämpöpumpun, joka tuottaa vuosien ajan halpaa lämpöä ja runsaasti lämmintä vettä.

Kohteen tiedot

  • Hirsimökki 90 m², sijainti Luostolla
  • Laite: Nilan EC
  • Lämmitys: sähköllä
  • Kaikki kulutus vuodessa 9500 kWh
Ale!

EC

Perusmalli viilennyksellä. Uudistaloihin tai vaihtolaitteeksi remonttikohteisiin, joissa erillinen lämmitys.

  • 2020 uusittu malli!
  • Viilennys lämpöpumpulla
  • SOL-energiakierukka vakiona

Lisäsäästöjä Sol-aurinkokierukalla

Nilan EC sisältää vakiona Sol-aurinkokierukan. Kierukkaan voit liittää erillisen lisälämmönlähteen tehostamaan lämpimän käyttöveden tuottoa ja tuoda lisäsäästöjä sähkökuluihin. Tällaisia lämmönlähteitä voivat olla esimerkiksi mökin katolle sijoitettavat aurinkolämpökeräimet. Mökeillä voidaan myös hyödyntää mahdollista lämmöntalteenottopiippua, joka tuottaa lisälämpöä käyttöveteen aina kun saunaa tai takkaa lämmitetään. Myös mahdollinen kiertovesitakka tai kiertovesikiuas ovat mahdollisia lämmönlähteitä.

Lue lisää aurinkokierrukasta

EC viilennystoiminto

Nilanin ainutlaatuinen lämpöpumppuratkaisu kykenee kääntämään lämmöntalteenoton poistoilmasta tuloilmaan. Tällöin lämpöpumppu ottaa asuntoon tuotavasta ilmasta lämpöenergian talteen (ja siirtää sen käyttöveden lämmitykseen), jolloin asuntoon puhallettava ulkoilma viilenee noin 6-12 astetta. Koska lämpöpumppu poistaa samalla ulkoa tuotavan ilman kosteutta, tuntuu se astelukemia viileämmälle.

Lue lisää viilennyksestä

Pyydä tarjousta Nilan-ratkaisusta

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian

Jätä tarjouspyyntö

Meiltä myös asennuspalvelut kaikkialle Suomeen!