Nilan Suomi Oy

Nilan 50 vuotta ja Suomessakin jo 40 vuotta!

Tänä päivänä Nilan löytyy jo yli 10 000:sta suomalaiskodista ja maailmallakin yli 120 000:sta.

Pohjoismainen Nilan ei ole lämpöpumppumarkkinoilla vasta-alkaja, vaan alansa pioneeri.

Suomessa Nilanin maahantuonti alkoi vuonna 1987 omakotitalojen, toimistojen ja muiden työtilojen lämmöntuottajiksi ja ilmastointilaitteiksi. Nilan Suomi Oy on vuodesta 2006 hoitanut jakelua Suomessa, Balttiassa, Ukrainassa ja Espanjassa. Nilan Suomi Oy jakaantui kahdeksi eri yhtiöksi. Sen takia y-tunnus on uusi vuodelta 2023.

Nilan on valmistanut poistoilmalämpöpumppuja vuodesta 1976. Torben Andersen – Nilanin perustaja ja omistaja kehitti poistoilmalämpöpumpun ja myi lisenssin Ruotsiin. Nilan on alansa suurimpia ja monipuolisimpia toimijoita Euroopassa.

Nilan on luotettava maailmanmerkki ja sen laitevalikoima kattaa kotien ja toimistojen sekä myös teollisuuden kaikki tarpeet.

Suomessa Nilanin maahantuonti alkoi vuonna 1987 omakotitalojen, toimistojen ja muiden työtilojen lämmöntuottajiksi ja ilmastointilaitteiksi.

Kuluttajilta saatu palaute laitteiden tehokkuudesta ja toimintavarmuudesta on hyvä. Nilan onkin saanut ISO 9001 -laatusertifikaatin.

“ISO 9000 -laatujärjestelmää käyttävän organisaation tyypillisiä tavoitteita ovat asiakkaan tarpeiden ja odotusten täyttäminen, tuotetta koskevien lakien ja asetusten vaatimusten mukaisuus, asiakastyytyväisyyden parantaminen ja jatkuva parantaminen edellä mainittujen tavoitteiden saavuttamiseksi!

Nilan Suomi Oy on Nilan-lämpöpumppujen maahantuontiin, neuvontaan ja myyntiin erikoistunut yritys.

Nilan Suomi Oy on Suomen Lämpöpumppuyhdistyksen jäsen.