Ilmavesilämpöpumppu

Nilanin ilmavesilämpöpumppu on kokonaisuus, jossa on käyttövedentuotanto, lämmöntalteenotto, lämmitys ja viilennys samassa paketissa. Se on ratkaisuna erittäin energiatehokas.

Nilan Compact PC Air 9 ilmavesilämpöpumppu - laite ja ulkoyksikkö
Compact PC AIR 9

Ilmavesilämpöpumppu kohteisiin, joissa ei voida hyödyntää maalämpöä.
 
SCOP 5,11
A+++

Tutustu

Miksi uuteen taloon kannattaa asentaa ilmavesi­lämpöpumppu?

  • Samalla laitteella hoituu talon lämmitys ja viilennys
  • Tehokkaalla, kaksinkertaisella lämmöntalteenotolla asunnon lämmityskustannukset saadaan alas, sillä lämpö saadaan talteen poistoilmasta
  • Tunkkainen ja kostea sisäilma poistuu asunnosta, ja tilalle tulee raikasta ja puhdasta hengitysilmaa
  • Asennuskustannukset ovat edullisemmat kuin muissa lämmitysratkaisuissa
  • Ilmavesilämpöpumppu sopii myös kohteisiin, joihin ei voida asentaa maalämpöä (samat vuosihyötysuhteet kuin maalämmössä)
  • Asennus on nopea (1-2 päivää)
  • 3 vuoden takuu

Pyydä tarjous

Voiko pumpun asentaa saneeraus­kohteeseen?

Ilmavesilämpöpumppu voidaan asentaa myös saneerauskohteeseen, mutta silloin täytyy huomioida olemassa oleva ilmanvaihtokone ja lämmönlähde. Vanha ilmanvaihtokoneen putkisto täytyy tuoda Nilanin ilmavesilämpöpumpun sisäyksikölle, jotta lämmöntalteenotto toimii. Tämä voi osoittautua haastavaksi, sillä ilmanvaihtokoneiden paikat vaihtelevat suuresti.

Ilmavesilämpöpumppu vanhaan omakotitaloon - katso säästölukemat!

Näin asennus tapahtuu

Toimitamme Nilan ilmavesilämpöpumpun valmiina pakettina tontille. Asennamme ulko- ja sisäyksikön paikoilleen ja yhdistämme ne toisiinsa. Liitämme käyttöveden sekä sähkö- ja ilmanvaihtokanaviston koneeseen. Sen jälkeen kone viimeistellään käyttövalmiiksi.

Pumpun asennus on erittäin nopeaa. Uudiskohteessa asennus kestää yleensä noin päivän, mutta saneerauskohteissa se voi viedä kaksi päivää. Asennuskustannukset ovat edullisemmat kuin missään muussa lämmitysmenetelmässä.

Näin Nilanin ratkaisu asennettiin rivitaloon Kaarinassa »

Ilmavesilämpö­pumpun hinta asennettuna

Nilanin kehittämä laadukas COMPACT PC AIR 9 ilmavesilämpöpumppu maksaa 14 600 €. Pumpun ja lämmöntalteenoton yhdistelmä mahdollistaa asunnon energiatehokkaan lämmityksen ja viilennyksen. Voit tutustua tuotteeseen tarkemmin täällä.

Asennuskustannukset ja -tarvikkeet maksavat yleensä noin 1000-1300 €, joten asentaminen on huomattavasti edullisempaa, kuin esimerkiksi maalämmössä.

Miksi Nilan?

Pohjoismainen Nilan on suunnitellut lämpöpumppuja lähes 50 vuotta, joten tuotteet on kehitetty huippuunsa toimintavarmuuden, energiatehokkuuden ja laitteiden käyttöiän suhteen. Suomessa Nilanin laitteita on myyty kymmeniä vuosia ja niitä on käytössä niin omakotitaloissa, taloyhtiöissä kuin yritys- ja toimistotiloissakin.

Nilanin ilmavesilämpöpumput ja muut tuotteet on suunniteltu ennen kaikkea pohjoisen olosuhteisiin, joten se tarjoaa erinomaisen lämmitys- ja viilennysjärjestelmän jokaiseen kohteeseen. Pitkä käyttöikä takaa, että saat rakennukseen puhdasta ja sopivan lämpöistä sisäilmaa ympäri vuoden vuosikausiksi eteenpäin.

Pyydä tarjous Jälleenmyyjät

Löysitkö itseäsi kiinnostavan ratkaisun?

Siirry tarjouspyyntösivulle oheisesta painikkeesta. Pyrimme lähettämään sinulle tarjouksen haluamastasi laitteesta mahdollisimman pian.

Pyydä tarjous