Kustannustehokas lämmitysratkaisu valmistaloon

Energiatehokkaat ja ekologiset ratkaisut ovat keskeinen osa modernia uudisrakentamista. Me Nilanilla emme halua, että laitteemme ainoastaan täyttävät kuluttajien tai säädösten vaatimat energiatehokkuusmääräykset – haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset. Monipuolisesta mallistostamme löydät kompaktit kokonaisratkaisut, joiden avulla hoituvat niin uuden talosi huoneilman ja käyttöveden lämmitys, ilmanvaihto kuin viilennyskin.

Pyydä tarjous

Talopaketit kasvattavat suosiotaan

Suurin osa omakotitaloista hankitaan nykyään valmistalopaketteina. Ostaessasi talon avaimet käteen -kohteena tarjotaan sinulle yleensä samalla myös valmista lämmitysratkaisua. Tässä kannattaa olla tarkkana, sillä suunniteltu ratkaisu ei välttämättä ole sinua parhaalla mahdollisella tavalla palveleva.

Huolella valitulla laiteratkaisulla on paitsi energiatehokkuutta ja asuinviihtyisyyttä lisäävä, myös talon arvoa nostava vaikutus. Valitessasi valmistalopakettiisi Nilan-poistoilmalämpöpumpun saat lukuisa hyötyjä, sillä kyseessä on ainoa poistoilmalämpöpumppuvalmistaja, joka tarjoaa viilennyksen lämmöntalteenotolla ilman erillisiä laitteita. Samalla, kun Nilan-laite viilentää tuloilmaan, pystyy se myös poistamaan siitä ylimääräisen kosteuden. Helppokäyttöinen laite takaa sinulle miellyttävän sisäilman myös helteisinä päivinä. Laadukas ja raikas huoneilma lisää kodin viihtyisyyttä ja jokaisen asukkaan hyvinvointia.

Koska onnistuneella lämmitysjärjestelmällä on merkittäviä vaikutuksia taloprojektin onnistumiseen, suosittelemme avaimet käteen -talon tilaajaa ottamaan yhteyttä talopaketin toimittajaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja käymään läpi, millaisia laiteratkaisuja taloon on suunnitteilla.

Ota yhteyttä Nilanin asiantuntijoihin

Kompakti ratkaisu myös talviasuttavaan mökkiin

Poistoilmalämpöpumppu on erittäin toimiva ratkaisu myös talviasuttavaan mökkiin. Kyseessä on pieneen tilaan menevä, energiatehokas ratkaisu, jota on helppo ohjata myös etänä. Suosittelemme ennen kaikkea Nilan EC-laitetta eli niin sanottua kuivaa järjestelmää. 

Raikas ja miellyttävä sisäilma – laitteemme myös viilentävät

Poistoilmalämpöpumppu (PILP) on suosituin valmistalopaketteihin valittava lämmitysmuoto.  Sen toimintaperiaate on yksinkertainen: laite taltioi lämmitysenergiaa talosta poistettavasta ilmasta. Pumppu siirtää lämmön sitten tuloilmaan ja käyttöveteen.  Poistoilmalämpöpumpulla on lukuisia etuja esimerkiksi ilmavesi- tai maalämpöpumppuratkaisuihin verrattuina. Sen investointikustannukset ovat matalat ja ominaisuudet monipuoliset.

Nilanin poistoilmalämpöpumput ovat ainoat tarjolla olevat, koko vuoden ympäri säästöä tuovat laitteet. Muut poistoilmalämpöpumput eivät tuo asukkaille lisäarvoa esimerkiksi kuumina kesäpäivinä. Kesäviilennys antaakin sinulle käyttöveden tuotannon ilman lisäkustannuksia, kun tuloilmasta taltioitava lämpö hyödynnetään käyttöveden lämmittämisessä.

Ilman viilennysominaisuutta poistoilmalämpöpumppua ei ole kannattavaa hankkia.

viilentävät nilan-lämpöpumput

Monta hyötyä yhdellä investoinnilla

Nilan-poistoilmalämpöpumpun tilatessasi saat yhdellä laiteinvestoinnilla:

  • kodin huonetilojen lämmityksen
  • käyttöveden lämmityksen
  • talon ilmanvaihdon
  • sisätilojen viilennyksen
  • raikkaan ja terveellisen huoneilman
  • sisäilman optimaalisen kosteustasapainon

Pyydä tarjous

Muista kysyä tuotteitamme talopakettisi toimittajalta

Nykyaikaisesti rakennetuissa, energiatehokkaissa taloissa poistoilmalämpöpumppu on erittäin kustannustehokas ratkaisu alle 170 m2 kokoisiin taloihin. Vain niukasti energiaa kuluttavaan taloon on turha asentaa raskasta ja hintavaa lämmitysjärjestelmää, sillä se ei todennäköisesti maksa itseään takaisin.

Olemme Nilan-lämpöpumppujen maahantuotiin, myyntiin, neuvontaan ja huoltoon erikoistunut yritys. Pohjoismainen Nilan kuuluu lämpöpumppualan pioneereihin, sillä yritys on valmistanut poistoilmalämpöpumppuja vuodesta 1976 saakka.

Sinulla on asiakkaana mahdollisuus vaikuttaa tilaamasi talon laitetekniikkaan, kunhan tuot toiveesi esiin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.  Olethan siis talopakettiasi tilatessasi valppaana, sillä sopivilla laiteratkaisuilla voit saada merkittäviä säästöjä energiankulutukseen ja toisaalta lisätä huomattavasti kotisi asuinmukavuutta. Laajasta mallistostamme löydät kompaktit kokonaisratkaisut, joiden avulla voidaan hoitaa niin kotisi lämmitys, ilmanvaihto kuin viilennyskin.

Pyydä tarjous