Ilmavesilämpöpumpun ja maalämpöpumpun hinta asennettuna

Ilmavesilämpöpumppu ja maalämpöpumppu ovat tämän hetken energiatehokkaimmat ratkaisut. Laitteen asennus vaatii alkuinvestoinnin, mutta sen jälkeen se alkaa tuottamaan säästöjä kuukausi- ja vuositasolla.

Maalämpöpumpun asennuksen hinta

Nilan-maalämpöpumpun asennus on uudistaloissa yhden päivän työ eli kestää noin 8-12 h. Sen jälkeen lämmitys, käyttövesi ja ilmanvaihto toimivat halutulla tavalla. Maalämpöpumpun asennuksen hinta on noin 500-900 euroa. Tämän lisäksi talon sisälle asennettavat putkitarvikkeet maksavat noin 500-700 euroa.

Laitteisto pitää sisällään inventterimaalämpöpumpun lisäksi viilentävän ilmanvaihtokoneen ja käyttöveden. Laite maksaa Nilanilla 11 600-13 600 euroa. Laitteet ovat parhaimmillaan uudiskohteissa tai taloissa, joissa on lämmöntalteenotto.

Ilmavesilämpöpumpun hinta asennettuna

Ilmavesilämpöpumpun asennuksen hinta on asennustarvikkeineen noin 1000-1500 euroa. Nilan-ilmavesilämpöpumpun asennus saadaan valmiiksi yleensä 1-2 päivässä. Nilanin COMPACT PC AIR 9 -ilmavesilämpöpumppu maksaa 14 600 €.

Nilan-ilmavesilämpöpumppu pitää sisällään viilentävän ilmanvaihtokoneen ja käyttöveden. Laitteet ovat parhaimmillaan uudiskohteissa tai taloissa, joissa on lämmöntalteenotto.

Nilan auttaa oikean ratkaisun valinnassa

Kun uudiskohteeseen mietitään lämmitysratkaisua, kannattaa valintaa tehtäessä hyödyntää asiantuntijan näkemystä. Erilaisiin talotyyppeihin on tarjolla erilaisia lämpöpumppuja, jotta hyötysuhde saadaan mahdollisimman kannattavaksi juuri kyseisessä kohteessa.

Jätä Nilanin asiantuntijoille yhteydenottopyyntö ja keskustele oikeasta ratkaisusta!