Uusi sähkövaraaja Nilan-poistoilmalämpöpumppuun

Lämminvesivaraaja

Miten säästän lämmintä käyttövettä? Vanhan 300 litran sähkövaraajan sekä ilmanvaihtokoneen tilalle kannattaa vaihtaa Nilan EC-laite, joka tekee poistoilman lämmöstä käyttövettä ja lämmittää asuntoa tuloilman kautta.

Pohjoismainen Nilan ei ole lämpöpumppumarkkinoilla vasta-alkaja, vaan alansa pioneeri.

Nilan on valmistanut poistoilmalämpöpumppuja vuodesta 1976. Torben Andersen, Nilanin perustaja ja omistaja, kehitti pohjoismaiset lämpöpumput. Nilan on tällä hetkellä alansa suurimpia ja monipuolisimpia toimijoita Euroopassa. Suomessa Nilanin maahantuonti alkoi vuonna 1987.

Nilan on luotettava maailmanmerkki, ja sen laitevalikoima kattaa kotien ja toimistojen sekä teollisuuden kaikki tarpeet. Kuluttajilta saatu palaute laitteiden tehokkuudesta ja toimintavarmuudesta on hyvä. Nilan onkin saanut ISO 9001 -laatusertifikaatin.

“ISO 9000 -laatujärjestelmää käyttävän organisaation tyypillisiä tavoitteita ovat asiakkaan tarpeiden ja odotusten täyttäminen, tuotetta koskevien lakien ja asetusten vaatimustenmukaisuus, asiakastyytyväisyyden parantaminen sekä jatkuva parantaminen edellä mainittujen tavoitteiden saavuttamiseksi!”

Ale!

EC

Perusmalli viilennyksellä. Uudistaloihin tai vaihtolaitteeksi remonttikohteisiin, joissa erillinen lämmitys.

  • 2020 uusittu malli!
  • Viilennys lämpöpumpulla
  • SOL-energiakierukka vakiona

Kirjoittaja

Tero Suutari