Jälleenmyyjien mallisivu

Ovatko myyntimateriaalisi ja katalogisi ajan tasalla Nilanin viimeisimmistä uudistuksista ja tuotesarjoista? Oheinen sivu tarjoaa esimerkin siitä, miten Nilanin lippulaivatuotteita pystyy nostamaan esiin verkkosivuilla.

NILAN-LAITTEET, ASENNUKSET JA HUOLLOT

Olemme virallinen Nilan-jälleenmyyjä. Kauttamme saat laitteet, asennuksen sekä huollot kaikkiin Nilan-laitteisiin alueellamme.

NILAN COMPACT PC AIR 9 – ILMAVESILÄMPÖPUMPPU HUIPPULUOKAN HYÖTYSUHTEELLA

A+++ -energialuokan Nilan Compact 9 Air -laite

Ilmavesilämpöpumppu, poistoilmalämpöpumppu, vastavirta-LTO, ilmanvaihto, tuloilman lämmitys tai viilennys, varaaja ja kosketusnäyttö.

Compact PC AIR 9 -ilmavesilämpöpumppu yhdessä kaksinkertaisen lämmöntalteenoton avulla mahdollistaa asunnon kokonaisvaltaisen ja energiatehokkaan lämmityksen hyödyntämällä mahdollisimman paljon ilmaista energiaa. Tämä alentaa asunnon lämmityskustannuksia huomattavasti.

Compact PC Air 9
Ilmavesilämpöpumppu vanhaan omakotitaloon - katso säästölukemat!

Uusittu E-sarja on entistä parempi

Nilan E-poistoilmalämpöpumput

NILAN EC – POISTOILMALÄMPÖPUMPPU VIILENNYKSELLÄ JA AURINKOLÄMMÖLLÄ

Poistoilmalämpöpumppu, ilmanvaihto, tuloilman lämmitys tai viilennys, RST-varaaja, Sol-energiakierukka ja HMI-kosketusnäyttö

Energiatehokkaalla Nilan EC -poistoilmalämpöpumpulla säästät niin käyttöveden kuin asunnon lämmityskustannuksissa. Lisäksi saat tehokkaan, lämpöpumpulla toimivan viilennyksen.

Nilan EC

NILAN EC9 – SUOMEN SUOSITUIN POISTOILMALÄMPÖPUMPPU

Poistoilmalämpöpumppu, 9 kW lattialämmitys, ilmanvaihto, tuloilman lämmitys tai viilennys, RST-varaaja ja HMI-kosketusnäyttö.

Energiatehokkaalla Nilan EC9 -poistoilmalämpöpumpulla lämmität asuntosi edullisesti vesikiertoisen lämmityksen sekä pilpin yhteistyöllä. Laite on suunniteltu kestämään käyttöä pitkään. Viilennys lämpöpumpulla!

Nilan ec9

 

Esittelyssä uusittu Nilan EC9-poistoilmalämpöpumppu

COMFORT CT300 POLAR – PASSIIVITALOSERTIFIOITU LTO-KONE POHJOISEN OLOSUHTEISIIN

A-energialuokan comfort-laite uudella kosketusnäytöllä

Vastavirta-LTO, ilmanvaihto 400 m³/h, tuloilman lämmitys, Polar-jäätymisenesto ja HMI-kosketusnäyttö

Comfort CT300 Polar -ilmanvaihtokone vaihtaa hyödyntää poistoilman lämpöenergiaa 95 prosentin hyötysuhteella, ja saat selkeitä säästöjä lämmityskustannuksiisi.

Comfort CT300 Polar
Lämmöntalteenottolaitteen uusiminen Nilan Comfort CT300 Polar -laitteella