Ajattele toisin

Nilan tuottaa selkeää säästöä lämmityskustannuksissa

Nilan tuottaa olosuhteista riippumatta lämpöä aina lähes samalla teholla. Esimerkiksi Nilan VPL 15TC tuottaa tuloilmaan lämpöä noin 2000 wattia, kompressorin käyttäessä siihen vain 500 wattia. Sama tehosuhde pätee myös esimerkiksi E-sarjan käyttöveden lämmityksessä. Lauhoilla keleillä Nilan pystyy lämmittämään talon pelkästään lämpöpumpulla. Näin syntyy selvää säästöä talon lämmityskustannuksissa.

Energiatehokkuus on Nilanin avainosaamista

Nilanin laitteet on suunniteltu erityisesti säästämään energiaa. Nilan ei kuitenkaan tähtää pelkästään kuluttajien tai säädösten vaatimukset täyttävään energiatehokkuuteen. Nilan haluaa yksinkertaisesti antaa oman panoksensa puhtaamman ja energiatehokkaamman tulevaisuuden puolesta. Siksi Nilanin tutkimus- ja kehitystyö jatkaa työtään kehittääkseen entistä energiatehokkaampia ratkaisuja.

Myös Nilan-laitteiden tuotantoprosessissa on otettu huomioon myös ympäristö. Tuotantoprosessit on pyritty rakentamaan mahdollisimman vähän energiaa käyttäviksi, ja tuotannossa syntyvän jätteen määrä pidetään mahdollisimman pienenä.

Valkoinen puutalo ilman ilmanvaihdon ulkoyksikköä

Nilan osaa viilentää tuloilman

Lämpimänä kesäpäivänä arvostaa laitetta, joka pystyy pitämään sisäilman viileänä ja raikkaana myös helteillä. Nilan eroaa kilpailijoistaan sillä, että se pystyy poistamaan tuloilmasta ylimääräisen kosteuden ja viilentämään sitä, jolloin saat raikkaan ja viileän sisäilman kuumilla keleillä. Nilan-laite ottaa tuloilman viilennykseen tarvittavan energian käyttöveden lämmityksestä, joten viilennys on käytännössä ilmaista. Tunnistat viilennykseen kykenevät laitteet C-kirjaimesta mallinimessä.

Ei rumentavia ulkoyksiköitä

Nilanin laitteet ovat kompakteja kooltaan ja soveltuvat asennettaviksi vaikkapa kodinhoitohuoneeseen kaapistojen jatkeeksi. Esimerkiksi Nilanin valkoinen ja tyylikäs EC9-kokonaisratkaisu vie vain 60 x 60 cm lattiatilaa.

SUUNNITELTU JA RAKENNETTU KESTÄMÄÄN ELÄMÄÄ

Nilanin laitteet ovat oleellinen osa rakennusta ja laitteiden tulee kestää rakennusten kanssa elämää. Jo tuotekehityksessä ja tuotannossa on otettu huomioon se, että laitteisto tulee olemaan päällä 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa ja 365 päivää – vuosien ajan.

Nilanilta löytyy ratkaisut kaikille

Nilanin valikoimasta löytyy taatusti ratkaisu jokaiselle rakentajalle. Nilanilta löytyy malleja, jotka soveltuvat aina kesämökeistä suuriin teollisuuskiinteistöihin. Saneeraajille ja uudisrakentajille  on tarjolla kattava valikoima ratkaisuja. Nilanin laitteita voidaan myös muokata tarpeen mukaan, kuten esimerkiksi Compact PC-sarja , johon on saatavilla kattava valikoima erilaisia lisäominaisuuksia.

Lapsi pomppii sängyllä

Siksi Nilan.


Nilan on ISO 9001 -sertifoitu