VGU 250 EK9 – poistoilmalämpöpumppu ja lämmitys vanhoihin omakotitaloihin

Nilan VGU 250 EK9 poistoilmalämpöpumppu, kiinni ja auki

VGU 250 EK9 lämmittää käyttöveden poistoilman lämpöenergiaa hyödyntämällä sekä lämmittää asuntoa vesikiertoisella tai lattialämmityksellä. Lämmöntalteenotto hoidetaan poistoilmalämpöpumpulla ja laiteessa on 230 litran lämminvesivaraaja.

VGU 250 EK9 -mallin vakio-ominaisuudet ovat sähkövastus vesikiertoiseen asunnon lämmitykseen, lämmöntalteenotto poistoilmalämpöpumpulla, koneellinen poistoilma sekä 230 litran lämminvesivaraaja.

Soveltuu esimerkiksi kohteisiin, joissa on öljylämmitys, huippuimuri tai ilmanpoisto liesikuvulla sekä lämminvesivaraaja.

Tarjous: 7 178,36  5 900,00 

Perusyksikkö vakio-ominaisuuksilla. Hinta sisältää 24 % ALV.

Tilaa kuluttajalaitteidemme hinnasto

Tilaa

Tuotekuvaus

Poistoilmalämpöpumppu VGU 250 EK9 kytketään asunnon vesikiertoiseen lämmönjakojärjestelmään (esim. lattialämmitys). Lattialämmitys toimii erillään käyttöveden lämmityksestä.

Tuote ei sisällä lämmönjakojärjestelmää.

VGU 250 EK9 poistaa kostean ja tunkkaisen ilman asunnosta, ja käyttää sen energiaa käyttöveden lämmitykseen. Koneellinen ilmanpoisto poistaa samalla ilmasta pölyhiukkaset, kosteuden ja hajut, ja pitää sisäilman miellyttävänä ja puhtaana.

VGU 250 EK9 kykenee poistamaan 325 kuutiometriä ilmaa tunnissa. Laite vie tavallisen kaapin verran tilaa.

Mikäli epäröit laitteen soveltuvuutta remonttikohteeseesi,
ota meihin yhteyttä.

3 vuoden takuu

Löysitkö itseäsi kiinnostavan ratkaisun?

Siirry tarjouspyyntösivulle oheisesta painikkeesta. Pyrimme lähettämään sinulle tarjouksen haluamastasi laitteesta mahdollisimman pian.

Pyydä tarjous