Nilan-ilmanvaihtoratkaisut liiketiloihin, teollisuudelle, kouluihin, päiväkoteihin, kauppakeskuksiin ja muihin.

Laadukas sisäilma on työn tuottavuuden, työturvallisuuden ja viihtyvyyden edellytys. Parhaaseen sisäilmaluokkaan päästään kun sisäilmaa voidaan myös jäähdyttää.

VPM ratkaisee teollisuuden IV-tarpeet jäähdytyksellä

Kun valitset Nilanin VPM-sarjan, et tarvitse järeää jäähdytysjärjestelmää ja säästät tehokkaan lämmeentalteenoton ansiosta lämmityskustannuksissa.

Nilan VPM-koneet teollisuuteen ja suuriin kiinteistöihin ovat paras valinta kun haluat laadukkaan lopputuloksen pienellä vaivalla. Nilanit ovat valmiiksi koeajettuja pakettikoneita jotka sisältävät kaiken tarvittavan. Yli 30 vuoden kokemus lämpöpumppujen valmistuksesta ja parhaat komponentit takaavat pitkän ja vaivattoman käyttöiän. Nilanissa on kaikki; tehokas kaksoislämmöntalteenotto lämpöpumpuilla, ilmanvaihto jossa ilmat eivät sekoitu sekä tuloilman jäähdytys ja digitaalinen ohjaus edistyksellisellä etäohjausautomatiikalla.

Comfort ratkaisee toimitilojen IV-tarpeet kustannustehokkaasti

Nilanin Comfort-sarja auttaa säästämään kiinteistöjen lämmityskustannuksissa. Sen passiivinen lämmöntalteenotto siirtää poistoilman lämpöenergiaa tuloilmaan erittäin tehokkaalla hyötysuhteella.