Poistoilmalämpöpumppu maalämmöllä

Compact PC MLP -poistoilmalämpöpumppu sisältää sisäänrakennetun maalämpöpumpun. Se hyödyntää kahden energiatehokkaan lämpöpumpputekniikan parhaat puolet yhdessä kompaktissa paketissa. Maalämmön ja kaksinkertaisen poistoilman lämmöntalteenoton avulla maksimoit “ilmaisen” energian hyödyntämisen ja saat hyötynä matalat energiakulut.

Compact PC MLP on järkevä kokonaisratkaisu uusien rakennussäännösten mukaisiin rakennuksiin, joihin normaalit maalämpöpumput ovat liian tehokkaita.

Compact PC MLP korvasi mallistossa olleen Compact Geon vuoden 2012 alkupuolella. Uusi laite on sertifioitu passiivitalokäyttöön – yhtenä vain kolmesta ratkaisusta, jolle se on myönnetty tähän mennessä. Passiivitalosertifikaatti on todiste siitä, että voit luottaa laitteeseen sata prosenttisesti, kun haet kokonaisratkaisua talosi lämmitys- ja ilmastointitarpeisiin.

Vuoden 2014 alusta Compact P sai nimeensä myös C-kirjaimen merkkinä siitä, että kaikki Compactit sisältävät vakiona viilennysominaisuuden. Myös kosteusanturi sekä Polar-jäätymisenesto ovat laitteen tuoreimpia vakio-ominaisuuksia.

Energiatehokkaiden uudisrakennusten järkiratkaisu

Modernien uudisrakennusten ulkovaipat rakennetaan niin tiiviiksi, että talojen lämmitystehon tarve on huippupakkasillakin pieni. Tällöin Compact PC MLP, sisäänrakennetulla maalämpöpumpulla, hoitaa koko talon lämmityksen paremmalla hyötysuhteella ja pienemmällä energiankulutuksella, kuin tavallinen maalämpöpumppu.

Maalämpöpumppu voi olla liian tehokas

Maalämpöpumppujen nyrkkisääntö on se, että mitä suuremmat lämmitystarpeet asunnossa on sitä suuremmat ovat maalämpöpumpun tuomat säästöt. Uusien rakennussäännösten mukaan suunniteltujen talojen lämmistystarpeet ovat niin pieniä, että normaalit maalämpöpumput ovat yleensä liian tehokkaita. Mutta MLP:n käyttötarkoitukseen suunniteltu maalämpöpumppu yhdistettynä kaksinkertaiseen poistoilman lämmöntalteenottoon on ainutlaatuinen kokonaisratkaisu, joka sopii erinomaisesti sellaisenaan.

Laite tuo myös säästöjä jo asennuskustannuksissa verrattuna maalämpöpumppujärjestelmiin, sillä se ei tarvitse myöskään niin syvää porakaivoa ja pitkää maapiiriä.

» Katso porakaivon ja maapiirin suositustaulukko

Compact PC MLP on ehdottomasti sitä parempi ratkaisu, mitä energiapihimpi talosi tulee olemaan, mutta muissakin tapauksissa se yleensä on riittävä vaihtoehto, etenkin jos käytössäsi on esimerkiksi varaava takka.

Compact PC MLP on energiapihin kodin sydän

MLP hoitaa kodissasi kaikki samat, kuin muutkin Compact PC -tuotesarjan laitteet: se lämmittää käyttöveden energiatehokkaasti ja hoitaa ilmastoinnin tehokkaalla suodatuksella. Se hoitaa yhdessä kompaktissa paketissa kaiken, mitä kotisi tarvitsee.  Et siis tarvitse erillisiä laitteita jokaista käyttötarkoitusta varten.  Muista tämä silloin, kun suoritat hintavertailuja. Lisäksi keväisin allerginenkin viihtyy paremmin, kun siitepölyt eivät pääse ilmastoinnin kautta sisätiloihin.

Compact p -sarjan laite

Compact PC MLP

Aktiivinen ja passiivinen lämmöntalteenotto, maalämpö

Sertifioitu kokonaisratkaisu passiivitaloihin. Sisältää sisäänrakennetun maalämpöpumpun, joka on suunniteltu erityisesti normaalia vähemmän lämmitysenergiaa tarvitsevien talojen tarpeisiin.

Active-heat-recovery_icon

Passiivinen lämmöntalteenotto -ikoniIlmanvaihto ikoniLämmin ilma -ikoniViileä ilma -ikoniVeden lämmitys -ikoniVeden lämmitys -ikoni

Lue lisää | Pyydä tarjous

Pyydä tarjous!

Lopeta turha sähkön tuhlaus!

Pyydä tarjous Nilanista ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian! Huom! Meiltä myös asennuspalvelu kaikkialle Suomeen!