Uusi omakotitalo on energiapihi

Kysyimme talomyyjältä millaisia ilmanvaihto- ja lämmitysratkaisuja uuden kodin hankkijat valitsevat juuri nyt.

 

K-Rauta Kuninkojan talomyyjä Jukka Lamminpää kertoo, että asiakkaiden toiveena on vesikiertoinen lattialämmitys, viilennystoiminto ja aurinkolämmön hyödyntämismahdollisuus. Esimerkiksi AinoaKodeissa yleisin ratkaisu on Nilan EC9 poistoilmalämpöpumppu.

Tällä laitteella hoituu niin ilmanvaihto ja  lämmöntalteenotto kuin käyttöveden lämmityskin. Mallin suosiota nostavat siihen saatavat lisäominaisuudet, kuten viilennys ja aurinkolämpökeräin.

Suurin osa kodeista myydään nykyisin muutto- tai sisustusvalmiina ja niihin on laitteet asennettu valmiiksi. Lamminpää on tyytyväinen, sillä hänelle ei ole tullut Nilan lämpöpumpuista huonoa palautetta. Hän miettii, että hänen myymissään taloissa on vain harvoin vakiona toimitettavia asioita  – mutta Nilan on useimmissa.

 

Nilan poistoilmalämpöpumppujen edut Lamminpään mukaan:EC9 avonainen

  • Kätevyys
  • Helppo tapa saada hyödyt lämmityksessä
  • Kohtuuhintaisuus
  • Uskottavuus, hyvämaineinen laite
  • Lisäominaisuudet, mm. viilennys ja aurinkolämpökeräin

 

Nilan poistoilmalämöpumpuilla saadaan aikaan suuria säästöjä kotien sähkönkulutukseen. Oikeastaan niin suuria, että asiaa on välillä jo vaikea hahmottaa. Kodin lämmitysmuodon valinnassa talomyyjän asiantuntemus ja suositukset ovatkin tärkeitä. Ratkaisuja on helppo tarjota, kun perustelut ovat hyvät ja tukena energiaselvitykset. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä, kun ratkaisut eivät ole energiasyöppöjä.

 

Pyydä tarjous!

Pyydä tarjousta

Pyydä tarjousta Nilan-ilmanvaihtokoneesta, vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Jätä tarjouspyyntö

Meiltä myös asennuspalvelu kaikkialle Suomeen!